Päivitystä verkkokaupasta

Syksyn kuvausessioissa Ullan kanssa tuli monta kertaa ikävä yhtä extra salamaa. Kahdella salamalla ja heijastimella pärjää kyllä hyvin, mutta kun 430 sarjalaisissa loppuu tehot kesken heijastuksia hyväksikäyttäessä. Siitäpä syystä moni kuva jäi ottamatta ja useat epäonnistuivat järkyttävän alivalottuneina. Toinen tympivä asia oli valojen säätö kameramenujen kautta kun jokainen pienikin adjustementti on monen painalluksen takana. Eipä ole Canonilla ollut käyttökokemustestaus oikeen kohdallaan.

No nyt sitten hedelmällisen viikonlopun kuvakäsittelymaratonin jälkeen innostuneena marssin kauppaan ja ostin itselleni 3 x Yongnuo YN560 IV salamaa ja kaukosäätimeksi YN560-TX radiolähettimen. Samalla kävin kaivamassa kellarin syövereistä 2 täysmanuaalista orjasalamaa vaikkapa taustan valaisuun.

Uutta settiä

Tuloksena siis 5 salaman setti, jossa 3 kauko-ohjattavaa ja 2 käsinroplailtavaa salamayksikköä – pitäs valon riittää.

P.S. Niin nyt oltaisiin sitten malleja vailla kun pitäs vähän testailla kamppeita ja saada uusi rutiini kasaan. Jos siis on tarvetta jonkinlaisella räpsäisylle tai vaikka hiukan taiteellisemmalle tekeleelle niin jonon jatkeeksi vain…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s