Bodyscapes harjoittelua

Bodyscapes kuvaus on kiinnostanut jo pitkään. Kyseessä on siis vartalon käyttäminen maisemana. Rajaukset ovat yleensä tiukkoja ja malli pysyy tavallisesti täysin anonyyminä. Lopputuloksen on tarkoitus olla taiteellinen ja välillä jättää arvailujen varaan mistä kohtaa kehoa kuva on rajattu ulos.

Haasteeksi tässä on tullut itselleni lähinnä sopivan mallin löytäminen. Harva suostuu kameran eteen alasti tai edes alusvaatteisillaan tuntemattoman kuvattavaksi. Etsimisen jälkeen löysin kuvauksiin sopivan mallin ja meille sopivan turvallisen ympäristön mallin omassa kodissa.

Kalustoksi valitsin kätevästi mukana kulkevan pikkusalamasetin sateenvarjoilla ja paikalle pääsinkin ilman omaa autoa. Kuvauksessa yhdistyi monta ensimmäisen kerran elementtiä – ensimmäinen keikka pikkusalamoilla, ekaa kertaa mallin omassa kodissa ja ensimmäistä kertaa bodyscapeseja kuvaamassa.

Näiden kuvien ottamiseen valmisteluineen meni vaatimattomat puoli tuntia. Yhteensä otin 40 ruutua joista valitsin kaksi näytille tänne blogiin.

1/250 s, f8.0, ISO100, 28-75 mm @ 28 mm

1/250 s, f8.0, ISO100, 28-75 mm @ 28 mm

1/250 s, f8.0, ISO100, 70-200 mm @ 135 mm

1/250 s, f8.0, ISO100, 70-200 mm @ 135 mm

Matkaa tästä on vielä paljon siihen mihin oikeasti pyrin, mutta olen tyytyväinen ensimmäiseen kertaani vieraalla alueella. Seuraava harjoittelusessio on jo buukattu kalenteriin ja innolla odotan sen tuloksia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s