Paluu kotistudioon

Lopetin studiopajoilla käymisen, koska niiden ilmapiiri ei sopinut omaan työskentelytapaani. Kiteyttäisin tässä omat haasteeni kolmeen kohtaan.

Suurella osalla malleista ei oikeastaan ollut minkäänlaisia ajatusta siitä mitä he oikeastaan halusivat. Puoletkaan malleista osanneet kysyttäessä tavoitteita tai syitä tulla paikalle vastata yhtään mitään. Tietenkin mukana oli mukavia poikkeuksia, jotka kertoivat mihin pyrkivät, mutta minua henkilökohtaisesti häiritsi ’en mä oikeen tiedä’ tai ’koska mun kaverikin tuli tänne’-vastaukset.

Kuvaamistilanteet olivat varsin hektisiä ja yleensä tuli tunne että on kamala kiire saada kuvat kortille, jotta seuraava kuvaaja pääsee tekemään saman jutun minkä juuri itse teki. Tämä stressasi sekä malleja että kuvaajia. Huomasin että tämä vaikutti selkeästi onnistuneiden ruutujen määrään verrattuna rauhassa kotona toteutettuihin kuvauksiin.

Studiopajaan meneminen kuvaajana on samalla sitoumus toimittaa ruutuja kuvattaville malleille. Minä en kuitenkaan yksinkertaisesti voi toimittaa mallille kuvia, jos yksikään ruutu ei mielestäni ylitä sille asetettuja omia tavoitteita. Jätin siis usein kuviini tyytymättömänä mallit tyhjin käsin. Paha mielihän siitä tietenkin tuli itselle, mutta uskoisin että vielä pahempi mieli olisi tullut mallille saadessaan epäonnistuneita kuvia. Olin varma kuitenkin että joku kuvaajista varmasti onnistui ja jokainen sai niitä ruutuja riittävästi.

Eli studiopajat on mun kohdaltani nyt käyty ja vaihtoehtona paluu omalle tontille olohuoneeseen. Vuoden alussa tehty päätös pakotti mielen kohtaamaan totuuden ja heittämään kaikki tekosyyt roskakoriin.

Blogaaja Itse

Blogaaja Itse

Studiolaitteisto oli ollut lainassa jo yli puoli vuotta duunipaikalla. Laitteiden kotiinpaluun kunniaksi piti räpsäistä yksi omakuva. Silmät jäi vähän hämyiseksi, mutta katse on tiukasti tulevaisuudessa. Siellä on vielä ne parhaat ruudut otettaviksi.

Sellanen mukava uutinen että taustalla on käynnissä neuvottelut entisen kollegani kanssa. Hänellä olisi ehkä mahdollisus antaa kontribuutiona käyttööni sopiva tila studiokuvauksiin kevään ajaksi. Aika näyttää mihin laitteet päätyy. Kotona ei ainakaan enää ole tilaa lattiakuvaukseen hankittuani huonekaluja olkkariin. Vai pitäskö laittaa huonekalut kierrätykseen?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s